Στη Γερμανία αύριο ο Ν. Δένδιας

Στη Γερμανία αύριο ο Ν. Δένδιας

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, καθώς και με τον Γερμανό ομόλογό του, αναμένεται να μεταβεί αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Bundestag, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στη συνέχεια από την αντιπρόεδρο Κλόντια Ροθ.

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας θα παρακαθήσει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο Γερμανός ΥΠΕΞ, Χάικο Μάας και θα συναντηθεί με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Bundestag.

Τέλος, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής.

Στις συναντήσεις αναμένεται να συζητηθούν θέματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τη γερμανική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και άλλα θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή