Διαγραφή Πολάκη ζητά η ΝΔ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, για την ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία εμφανίζεται να μην τηρεί τα τα περιοριστικά μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού.

«Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! “Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει. Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ» γράφει ο κ. Πολάκης.

«Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή