Αλ. Τσίπρας για φωτογραφία Πολάκη: Αρνητική η δημοσιοποίησή της

Αλ. Τσίπρας για φωτογραφία Πολάκη: Αρνητική η δημοσιοποίησή της

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνητικό μόνο το σκέλος της δημοσιοποίησης της επίμαχης φωτογραφίας που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης έκρινε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης (στο STAR), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδέχθηκε ότι είναι μία αρνητική εικόνα, αλλά πρόσθεσε ότι πρόκειται για μία παρουσία (του κ. Πολάκη) σε μία φιλική οικογένεια και ενώ είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό πριν από μερικές ώρες.

«Η συμμετοχή του στο γεύμα αφού είχε κάνει το τεστ δεν είναι αρνητικό, το αρνητικό είναι η διαφήμιση, γιατί μπορεί να εκληφθεί ως προτροπή στους πολίτες… Υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει από μεγάλο μέρος της κοινωνίας χαλαρότητα απέναντι στα μέτρα», σχολίασε ο κ. Τσίπρας. 

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα η ΝΔ αναφέρει: «Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ. Και επισημαίνει: «Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίησή της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. ‘Παρανομείτε αλλά στα κρυφά‘ λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή