Μ. Σχοινάς: Ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να παραδώσει τα δώρα

Μ. Σχοινάς: Ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να παραδώσει τα δώρα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παρούσα κρίση και οι περιορισμοί δεν θα εμποδίσουν τον Άγιο Βασίλη από το να παραδώσει τα δώρα στα παιδιά τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς ερωτηθείς σχετικά, μετά τη 15η ετήσια συνάντηση υψηλού επιπέδου με θρησκευτικούς ηγέτες.

«O Άγιος Νικόλαος, ο Άγιος Βασίλης, οι τρεις μάγοι, όλοι θα μπορέσουν να παραδώσουν τα δώρα. Οι μικροί Ευρωπαίοι κάθε πίστης να έχουν την πεποίθηση ότι η αγάπη και η ελπίδα ποτέ δε θα είναι απούσα στην Ευρώπη αυτές τις ημέρες», υπογράμμισε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Την περασμένη Τρίτη ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν περιέγραψε την προσωπική του περιπέτεια με τον κορωνοϊό κατά την παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης της Επιτροπής για την Ενσωμάτωση και την Ένταξη, ενώ έστειλε μήνυμα σε όλους τους «αρνητές» του ιού, λέγοντας: «στείλτε τους σε μένα».

«Είναι εντελώς διαφορετικό να συζητάς για τον κορωνοϊό ή να αντιμετωπίζεις τον ιό ως ρυθμιστής και να πολεμάς τον ιό από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Εάν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ακόμη υπονομεύουν ή αρνούνται την απειλή στείλτε τους σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή