Μπακογιάννης: Η αντιπολίτευση ζει το δικό της δράμα

Μπακογιάννης: Η αντιπολίτευση ζει το δικό της δράμα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αντεπίθεση κατά της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο πέρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Σε δήλωση του τονίζει ότι απορρίφθηκε η πρόταση δημοτικών παρατάξεων να εκδοθεί ψήφισμα για την απελευθέρωση των προσαχθέντων της Κυριακής, κατηγορώντας τις ότι μετατρέπουν το δημοτικό συμβούλιο σε «εργαλείο διχασμού».

Ολόκληρη η δήλωση Μπακογιάννη

Σήμερα, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου απέρριψε το αίτημα της «Ανοιχτής Πόλης», της «Αθήνα είσαι εσύ», της «Λαϊκής Συσπείρωσης», της «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», της «Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα Ανταρσία σε κυβέρνηση – ΕΕ – κεφάλαιο» να συζητηθεί κατεπειγόντως η έκδοση ψηφίσματος για την απελευθέρωση, χωρίς συνέπειες, των προσαχθέντων της Κυριακής.

Για ακόμη μια φορά, η αντιπολίτευση ζει το δικό της δράμα, σε ένα παιχνίδι απολύτως προβλέψιμων ρόλων, προσπαθώντας να μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας σε εργαλείο διχασμού.

Με τεχνητές φωνές και ψεύτικες υστερίες.Εκεί που οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες βλέπουν προστασία της δημόσιας υγείας, η αντιπολίτευση καταγγέλλει, δήθεν, φασισμό. Αυτή όμως είναι μία συζήτηση η οποία ανήκει στη σφαίρα του φαντασιακού. Στερείται ουσίας.

Ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και ας σταθούμε απέναντι στη λογική του «εσείς ή εμείς» ή ακόμη χειρότερα του «εμείς ή κανείς».

Αυτή η πόλη έχει ανοιχτές πληγές δεκαετιών. Αυτές προσπαθούμε να κλείσουμε. Στο χέρι μας είναι να αφήσουμε την μικροπολιτική και τα κομματικά παιχνίδια και να αφοσιωθούμε όλοι μαζί στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή