Θλίψη στη Χαρ. Τρικούπη για την απώλεια Λ. Κατσικαρέλη

Θλίψη στη Χαρ. Τρικούπη για την απώλεια Λ. Κατσικαρέλη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είδηση του θανάτου του Λευτέρη Κατσικαρέλη, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε θλίψη στη Χαρ. Τρικούπη και στον πολιτικό κόσμο. Διετέλεσε επανειλημμένως μέλος της κ.ε. του Κινήματος και τομεάρχης Οργανωτικού και Αγροτικού. Το τελευταίο διάστημα έδινε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Κ. Σημίτης ανέφερε πως «ο θάνατος του Λευτέρη Κατσικαρέλη με λύπησε βαθύτατα. Hταν ένα από τα πιο πρόθυμα, εργατικά και αποτελεσματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ». «Oσοι τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, χάνουμε έναν αγωνιστή της ζωής και της παράταξης, έναν άνθρωπο αφοσιωμένο στις αρχές και στις ιδέες του, που τις πάλευε, ακούραστα και αταλάντευτα μέχρι τέλους, μέσα απ’ το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής. Πάνω απ’ όλα, χάνουμε έναν ανιδιοτελή αγωνιστή και έναν σπάνιο άνθρωπο. Ποτέ δεν θα τον ξεχάσουμε», ανέφερε σε συλλυπητήριο μήνυμά της η Φώφη Γεννηματά.

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτισε τον συνεργάτη του και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος: «Eφυγε νωρίς και άδικα ένας από τους πιο αγνούς, σεμνούς και αφοσιωμένους ανθρώπους που γνώρισα στο ΠΑΣΟΚ, ο Λευτέρης Κατσικαρέλης. Eνας ενεργός και μάχιμος πολίτης που ήξερε καλά πώς είναι, αλλά και πώς πρέπει να είναι η πολιτική. Πάλεψε τον καρκίνο με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία και αφήνει στους αμέτρητους φίλους που είχε σε όλη τη χώρα την πίκρα μιας γλυκιάς ανάμνησης που θα κρατήσουν όλοι από αυτόν».

Ο Λευτέρης Κατσικαρέλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Φίλοι και σύντροφοί του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο οργανωτικό και ιδεολόγο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή