ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος για «Noor One»: Δεν είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για εμπλοκή του Ευ. Μαρινάκη

Π. Καμμένος για «Noor One»: Δεν είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για εμπλοκή του Ευ. Μαρινάκη

Για την υπόθεση του «Noor Οne» -μεταξύ άλλων θεμάτων- μίλησε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας πως η ελληνική δικαιοσύνη πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο real.gr και απαντώντας στην ερώτηση «σε πρόσφατο δημοσίευμα του new republic υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό σας σε σχέση με τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη και την υπόθεση του “Νoor Οne”, με την οποία αποδείχθηκε ότι δεν έχει σχέση. Τι λέτε;», ο κ. Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου. Αλλά επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια τα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο Τύπο όπως στο περιοδικό new republic. Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα Τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες οτι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Noor Οne».