Β. Κικίλιας: Αντίστροφη μέτρηση για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω

Β. Κικίλιας: Αντίστροφη μέτρηση για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός».

Ο κ. Κικίλιας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά δήλωσε: «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Πρώτη εμβολιάζεται μια νοσηλεύτρια και μετά ένας υπέργηρος σε αυτή την επιχείρηση “Ελευθερία”, και φυσικά σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της χώρας σε μία συμβολική κίνηση αλλά και ουσιαστική προστασίας από την Covid-19», ενώ προσέθεσε ότι «προχωράμε με προσοχή χωρίς βιασύνες, βήμα, βήμα και θα πάμε καλά, με προσοχή».

Σημειώνεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο θα εμβολιαστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (14:00) και λίγο αργότερα στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (14:30) και ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας (14:45).

Σήμερα, οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν σε πέντε Νοσοκομεία της Αττικής, «Ο Ευαγγελισμός», «Η Σωτηρία», «Αττικόν», «Θριάσιο» και «Ασκληπιείο» Βούλας.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή