Στ. Πέτσας: Πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς ο εμβολιασμός

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Ο κ. Πέτσας δημοσίευσε στο Twitter βίντεο από τον εμβολιασμό.
Ο εμβολιασμός δεν είναι μόνο μια πράξη αυτοπροστασίας από τον #COVIDー19. Είναι και πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, γιατί με τον εμβολιασμό μας θα χτίσουμε, όλοι μαζί, το τείχος ανοσίας που είναι απαραίτητο για να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό.#σηκωνουμε_μανικια #Ελευθερία pic.twitter.com/VmDU1TeP3u
— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) December 28, 2020
«Ο εμβολιασμός δεν είναι μόνο μια πράξη αυτοπροστασίας από τον COVID-19. Είναι και πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, γιατί με τον εμβολιασμό μας θα χτίσουμε, όλοι μαζί, το τείχος ανοσίας που είναι απαραίτητο για να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό» ανέφερε στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Εμβολιάστηκε και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.
«Σηκώνουμε μανίκια» και «Ελευθερία» ήταν τα μηνύματα με τα οποία ο κ. Πιερρακάκης επέλεξε να συνοδεύσει μια φωτογραφία του από τον εμβολιασμό.
#σηκώνουμε_μανίκια #Ελευθερία pic.twitter.com/tg0z3Rufwj
— Kyriakos Pierrakakis (@Pierrakakis) December 28, 2020
Τόσο ο κ. Πέτσας, όσο και ο κ. Πιερρακάκης εμβολιάστηκαν με βάση το πρόγραμμα των εμβολιασμών προσώπων υψηλού συμβολισμού και που έχουν καίριες θέσεις για τη λειτουργία του κράτους και της κυβέρνησης.
Διαβάστε επίσης:
V-Day και στην Ελλάδα: Η αντεπίθεση ξεκίνησε
Έκανε το εμβόλιο ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος
Ο εμβολιασμός, η ασφάλεια και η ανοσία – 26 ερωταπαντήσεις από τον ΕΟΔΥ