ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Αδ. Γεωργιάδης: Πρέπει να προσέξουμε, θα είναι κρίμα να πάμε πίσω

Αδ. Γεωργιάδης: Πρέπει να προσέξουμε, θα είναι κρίμα να πάμε πίσω

Την ικανοποίησή του για την τήρηση των μέτρων στην αγορά, αν και ο κόσμος ήταν πολύς, επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης μετά από τη βόλτα που πραγματοποίησε στο Μαρούσι και στην Κηφισιά.

Ο υπουργός έγραψε στο twitter: «Σήμερα έκανα μία μεγάλη βόλτα στην Αγορά στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. Απαντες φορούσαν μάσκα, οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα αλλά στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος, ίσως και αναπόφευκτα. Πρέπει να προσέξουμε θα είναι κρίμα να πάμε πίσω…πάντως η χαρά στην αγορά, σαν Γιορτές!».

Σε ανάλογη ανάρτηση του στο Facebook, έγραψε τα εξής: «Σήμερα πρώτο Σάββατο λειτουργίας του Λιανικού Εμπορίου έκανα μία μεγάλη βόλτα στην Αγορά στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. Είδα χιλιάδες χαρούμενους ανθρώπους και καταστήματα που είχαν πραγματικά πολλή δουλειά. Στους δρόμους υπήρξαν σημεία αναπόφευκτου συνωστισμού αλλά δεν συνάντησα ούτε έναν χωρίς μάσκα και στα μαγαζιά παντού τηρούσαν τα μέτρα. Έχω αγωνία αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αν φοράμε τις μάσκες και αποφεύγουμε τον συνωστισμό σε κλειστούς χώρους».

Αδ. Γεωργιάδης: Πρέπει να προσέξουμε, θα είναι κρίμα να πάμε πίσω-1