ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρόν, Κάρολος και Πούτιν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της «Κ»

Μακρόν, Κάρολος και Πούτιν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της «Κ»

Κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ της «Κ» ότι στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα έρθουν στη χώρα μας ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα με ημερομηνία 26 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποστείλει αυτές τις τρεις επίσημες προσκλήσεις με αφορμή την κορυφαία εκδήλωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την προσεχή 25η Μαρτίου με τη συμμετοχή των αρχηγών των κρατών που πολέμησαν στο Ναυαρίνο και εξασφάλισαν την ίδρυση του ελληνικού κράτους – της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας. 

Οι προσκλήσεις αφορούν τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της ημέρας, στις οποίες περιλαμβάνεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα. 

Η ιδέα για τη «συγχώνευση» της 25ης Μαρτίου με το Ναυαρίνο ανήκει στην πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία συνεργάστηκε με το πρωθυπουργικό γραφείο για τη διαμόρφωση των προσκλήσεων.