ΣΥΡΙΖΑ: «Ατυχής» η δήλωση Δρίτσα

ΣΥΡΙΖΑ: «Ατυχής» η δήλωση Δρίτσα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε χθες Τρίτη ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη “17 Νοέμβρη”, αντίθετα ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

Εντονη ήταν η αντίδραση από τη Ν.Δ., η οποία ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

Σε σχετική ανακοίνωση, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι δηλώσεις του Θ. Δρίτσα προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση και δείχνουν πλήρη περιφρόνηση στον πόνο των οικογενειών που θρηνούν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή