Γεωργιάδης: Αν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται

Γεωργιάδης: Αν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον για επικείμενη διασπορά του κορωνοϊού, εξαιτίας των συγκεντρώσεων.

«Την ευθύνη των διαδηλώσεων την πήρε ο Τσίπρας, όταν κάθε μέρα το κόμμα του και βουλευτές του συμμετέχουν σε διαδηλώσεις ή όταν κάνει κάλεσμα σε πορεία όπως χθες», είπε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι «οι πολιτικές δυνάμεις και κυρίως η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή την ώρα που γίνεται προσπάθεια για τον έλεγχο της πανδημίας οι καθημερινές διαδηλώσεις το μόνο που κάνουν είναι να διασπείρουν τον ίο».

«Αν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως «αν για τον Κουφοντινα, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταστρέψει όλη την Ελλάδα να βγει και να μας το πει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή