Απάντηση Κοντονή στην ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση Κοντονή στην ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «κοπτοραπτική κακής ποιότητας» κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, απαντώντας στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την κατάθεση του πρώην υπουργού για την ψήφιση του Ποινικού Κώδικα, και τη δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατάθεση του στις δικαστικές αρχές, όπου αναφέρθηκε σε εξυπηρέτηση υποθέσεων σε σχέση με την ψήφιση των Κωδίκων.

Ο πρώην υπουργός σε ανακοίνωσή του επίσης αναφέρει «Ο καθένας, λοιπόν , καταλαβαίνει ποιός εξυπηρέτησε οικονομικά συμφέροντα και ποιός αντιδρούσε σε “εξυπηρετήσεις”. Καλό θα είναι να μελετήσουν την ανακοίνωση της GRECO η οποία τοποθετείται για το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα. Ίσως τότε καταλάβουν ότι η κοπτοραπτική στην οποία επιδίδονται και οι συκοφαντίες που μεταχειρίζονται δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια».

⇒Διαβάστε επίσης: Επίθεση Κοντονή στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η Κουμουνδούρου χαρακτήρισε τον Σταύρο Κοντονή «αχθοφόρο πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων».

Ολόκληρη η απάντηση του Σταύρου Κοντονή

Κατά την προσφιλή του συνήθεια το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε τη κατάληξη της ομιλίας μου στη Βουλή, την οποία επιβεβαιώνω ως απολύτως ορθή και σήμερα,  αποσιωπώντας έτσι την πρόταση μου να μην ισχύσουν οι ψηφισθέντες κώδικες την 1.7.2019 αλλά τουλάχιστον η έναρξη να μετατεθεί την 1.9.2019 με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους,  “ώστε να γίνουν οι αναγκαίες  διορθώσεις”. Αυτήν ακριβώς την ανάγκη των διορθώσεων που καταγράφεται και στο κλείσιμο της ομιλίας  μου, δεν μπορούσαν να απαλείψουν και συνδέεται με την πρότασή μου για μετάθεση του χρόνου ισχύος των κωδίκων. 

Διαβάστε επίσης⇒ Πελώνη: Οι καταγγελίες Κοντονή δημιουργούν μείζον πολιτικό ζήτημα

Κοπτοραπτική και μάλιστα κακής ποιότητας!

Ο καθένας λοιπόν καταλαβαίνει ποιός εξυπηρέτησε οικονομικά συμφέροντα και ποιός αντιδρούσε σε «εξυπηρετήσεις». Καλό θα είναι να μελετήσουν την ανακοίνωση της GRECO η οποία τοποθετείται για το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα. Ίσως τότε καταλάβουν ότι η κοπτοραπτική στην οποία επιδίδονται και οι συκοφαντίες που μεταχειρίζονται δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.

Τέλος τις αγοραίες εκφράσεις που διαλαμβάνονται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τις αφήνω στην κρίση των προοδευτικών πολιτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή