Σ. Ζαχαράκη: Θετική στον κορωνοϊό μια ημέρα πριν εμβολιαστεί

Σ. Ζαχαράκη: Θετική στον κορωνοϊό μια ημέρα πριν εμβολιαστεί

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετική στον νέο κορωνοϊό διαγνώστηκε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, μια ημέρα πριν να λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca

«Τα συμπτώματά μου γνωστά και ήπια: Πονοκέφαλος και ατονία», αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook, τονίζοντας ότι αυτά ήταν που την οδήγησαν στο να κάνει άμεσα τεστ για την Covid-19, το οποίο και βγήκε θετικό.

«Τις επόμενες ημέρες θα κάνω όσα μου συνέστησαν οι ειδικοί. Σπίτι σε καραντίνα, παρακολουθώντας τα συμπτώματα και μιλώντας με το γιατρό μου», προσθέτει στην ανάρτησή της.

«Δυστυχώς όπως επισημαίνουν όλοι, ο ιός είναι παντού γύρω μας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή», τονίζει, σημειώνοντας ωστόσο ότι «η επιχείρηση “Ελευθερία” και ο εμβολιασμός προχωρά με αμείωτους ρυθμούς και είναι αυτό που μας δίνει αισιοδοξία».

«Περιμένω με αγωνία να μπορέσω να εμβολιαστώ όταν επιτρέψουν οι συνθήκες. Εμβολιαζόμαστε και κερδίζουμε τις ζωές μας πίσω», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή