Απάντηση Τασούλα στις αιτιάσεις ΣΥΡΙΖΑ περί προνομιακής πρόσληψης στη Βουλή

Απάντηση Τασούλα στις αιτιάσεις ΣΥΡΙΖΑ περί προνομιακής πρόσληψης στη Βουλή

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση κάλεσε ο πρόεδρος του Σώματος Κωνσταντίνος Τασούλας την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις καταγγελίες της Κουμουνδούρου περί προνομιακής πρόσληψης.

Στη δήλωσή του ο κ. Τασούλας αναφέρει: «Καλό θα ήταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση. Μία σύμβαση που έληξε και δεν ανανεώθηκε δεν είναι απόλυση και μία ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι». 

Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «επιχείρησε να δημιουργήσει ζήτημα εκ του μη όντος μεταφράζοντας τη μη ανανέωση σε απόλυση».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση -με αφορμή σχετικό δημοσίευμα- ότι η Βουλή «απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων, η οποία λάμβανε 800 ευρώ, προκειμένου να προσληφθεί η σύζυγος του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με μισθό 1.750 ευρώ».

«Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο», προσέθετε μεταξύ άλλων η Κουμουνδούρου.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κουμουτσάκος κάνει λόγο για «ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα», τονίζοντας ότι πρόκειται για την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο. Παράλληλα, τονίζει ότι δεν πρόκειται για πρόσληψη, αλλά για παροχή νομικών υπηρεσιών, υπογραμμίζοντας ότι η κ. Καρρά είναι «εξαίρετη νομικός με άριστες σπουδές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή