Μιχαηλίδου: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός των βρεφονηπιαγωγών

Μιχαηλίδου: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός των βρεφονηπιαγωγών

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι βρεφονηπιαγωγοί εντάσσονται στη λίστα προτεραιοποίησης για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως εξήγησε, επειδή πολλοί από τους βρεφονηπιαγωγούς είναι στην ηλικιακή ομάδα 20-30 ετών, για την οποία δεν έχει ανοίξει ακόμη η πλατφόρμα, έχουν συλλεχθεί τα στοιχεία τους, έτσι ώστε να μπορούν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν να μπουν στην πλατφόρμα και να κλείσουν το ραντεβού τους για εμβολιασμό, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής και ομαλή λειτουργία όλων των βρεφονηπιακών σταθμών, που επαναλειτουργούν σήμερα.

Διαβάστε επίσης⇒ Χαλάρωση μέτρων: Για ποιους είναι υποχρεωτικά τα self-test

Η κα Μιχαηλίδου επισκέφθηκε, νωρίτερα, τον βρεφονηπιακό σταθμό «Οι Φίλοι του Παιδιού», από όπου δήλωσε ότι σήμερα «με ασφάλεια και ενισχυμένα μέτρα προστασία» επαναλειτουργούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη χώρα.

Παράλληλα υπενθύμισε ότι για τους βρεφονηπιαγωγούς η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, όπως επίσης υποχρεωτικά είναι και τα αυτοδιαγνωστικά  self tests, ενώ ανέφερε πως από τα εν λόγω μέτρα εξαιρούνται τα μικρά παιδιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή