Με τον πρόεδρο της Κύπρου συναντάται σήμερα ο Ν. Παναγιωτόπουλος

Με τον πρόεδρο της Κύπρου συναντάται σήμερα ο Ν. Παναγιωτόπουλος

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 10 π.μ. θα υποδεχθεί τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, στο προεδρικό μέγαρο.

Στις 12:00, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα έχει διμερή συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Χαράλαμπο Πετρίδη, στο υπουργείο Αμυνας. 

Ανάλογο πρόγραμμα πρόκειται να ακολουθήσει και ο υπουργός Αμυνας της Αιγύπτου Στρατηγός Μοχάμεντ Ζάκι, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 09:30 το πρωί, ενώ στις 10:45 θα μεταβεί στο υπουργείο Αμυνας της Κύπρου για συνάντηση με τον κ. Πετρίδη.

Διαβάστε επίσης⇒ Παναγιωτόπουλος: Καταδικάζουμε τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας

Σημειώνεται ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος συμμετείχε, εχθές, στην Τριμερή Συνάντηση των Υπουργών Άμυνας Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξη Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως οι τρεις υπουργοί συζήτησαν για τις σοβαρές απειλές και προκλήσεις ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή και υπογράμμισαν την κοινή τους δέσμευση και αποφασιστικότητα για την ενίσχυση και εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των τριών χωρών με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιασδήποτε απειλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή