Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου

Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας με το ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, εκφράζει την επιθυμία να ενώσει τις δυνάμεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πρώην βουλευτή και υφυπουργό Παιδείας με το ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, δέχθηκε στο γραφείο του στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Κεδίκογλου, εκφράζει την επιθυμία του να ενώσει τις δυνάμεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί -όπως αναφέρει- τον φορέα της δημοκρατικής παράταξης στη χώρα και δηλώνει πως αισθάνεται υποχρεωμένος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κεδίκογλου:

«Καθώς η πανδημία θα υποχωρεί, θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το πρόσωπο της διαχρονικής δεξιάς: η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, ο πελατειασμός, η ανάλγητη πολιτική εναντίων των πολλών αδύναμων και υπέρ λίγων ισχυρών. Απέναντι στέκονται όσοι αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί πολίτες: από την αριστερά έως και το κέντρο, τους ενώνει η κοινή διαδρομή αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη. Παραμερίζοντας επιμέρους διάφορες πρέπει να ενωθούν και να συμπαραταχθούν ώστε να αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές αυτό που στον τόπο μας ιστορικά αποτελεί κοινωνική πλειοψηφία. Φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας. Υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή, έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομαι χρέος να ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό. Σ’ αυτήν την πορεία ξανασυναντώ και καλώ παλιούς και νέους φίλους σε ελπιδοφόρους αγώνες!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή