Αδ. Γεωργιάδης: «Ναι» στα προνόμια για εμβολιασμένους αλλά όχι ακόμα

Αδ. Γεωργιάδης: «Ναι» στα προνόμια για εμβολιασμένους αλλά όχι ακόμα

«Θα μπορέσουμε να θεσπίσουμε προνόμια για τους εμβολιασμένους πολίτες, όταν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε επαρκή ποσότητα προσφερόμενων εμβολίων που θα μπορούν να καλύψουν όλο τον πληθυσμό» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα μπορέσουμε να θεσπίσουμε προνόμια για τους εμβολιασμένους πολίτες, όταν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε επαρκή ποσότητα προσφερόμενων εμβολίων που θα μπορούν να καλύψουν όλο τον πληθυσμό και θα είναι βέβαιο ότι αυτός που δεν εμβολιάζεται είναι γιατί δεν ήθελε όχι γιατί δεν βρίσκει ραντεβού» τόνισε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο, αλλά θα έχουμε φτάσει τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες.

Όπως είπε, η συζήτηση για προνόμια σε εμβολιασμένους πολίτες είναι παγκόσμια και ήδη σε ορισμένες χώρες το σύστημα αυτό εφαρμόζεται.

Την Κυριακή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι η παραχώρηση προνομίων στους εμβολιασμένους θα αποτελέσει ένα σαφές κίνητρο και εξέφρασε την εκτίμηση ότι περί τα μέσα Ιουνίου θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

Διαβάστε σχετικά: Προνόμια σε εμβολιασμένους: Ποια σενάρια είναι στο τραπέζι – Μέσα Ιουνίου οι αποφάσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή