Γεννηματά: Καλώ τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης και της λογικής και να εμβολιστούν

Γεννηματά: Καλώ τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης και της λογικής και να εμβολιστούν

Συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Φώφη Γεννηματά, από την Καλαμάτα κάλεσε όλους τους πολίτες να ακούσουν τους επιστήμονες και να εμβολιαστούν ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, ο οποίος έχει ανοικτά υποστηρίξει την ανάγκη εμβολισμού.

«Με χαρά βρίσκομαι στην πατρίδα μου και ξεκινώ τις συναντήσεις μου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος δημόσια πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού. Είναι θετικό που η Εκκλησία έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικού φυλλαδίου. Η πανδημία καλπάζει. Καλώ όλους τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης, τη φωνή της λογικής και να εμβολιαστούν», δήλωσε η κ. Γεννηματά μετά την συνάντηση. Η πρόσκληση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για μαζικό εμβολιασμό έγινε καθώς σήμερα α ξεκινά και η καμπάνια του κόμματος με κεντρικό μήνυμα: «Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε». 

Η Φώφη Γεννηματά ανέφερε πώς στόχος της καμπάνιας είναι να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. «Λέμε ναι στον εμβολιασμό, όχι στον διχασμό», τόνισε και πρόσθεσε ότι με την καμπάνια ενθάρρυνσης του εμβολιασμού το Κίνημα Αλλαγής προτρέπει τους πολίτες κάθε ηλικίας να αντιληφθούν το εμβόλιο ως μια πράξη ατομικής και συλλογικής ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Την καμπάνια υποστηρίζουν γραφιστικές εφαρμογές και βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ραδιοφωνικό σποτ, ειδικό πανό που αναρτήθηκε στην πρόσοψη των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη 50 και ειδικό έντυπο σε τρεις παραλλαγές, που θα διανεμηθεί στις νομαρχιακές επιτροπές και κατόπιν στους πολίτες.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή