ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ προς κυβέρνηση: Η κλιματική κρίση δεν αποτελεί άλλοθι

«Ζούμε μια από τις χειρότερες οικολογικές καταστροφές» ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ προς κυβέρνηση: Η κλιματική κρίση δεν αποτελεί άλλοθι

Με την κατηγορία ότι «σε συνθήκες άπνοιας έχει καεί η μισή χώρα» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«Θα προτείναμε στον νέο (4ο κατά σειρά) κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Οικονόμου να είναι πιο προσεκτικός, ειδικά όταν αναφέρεται σε διακοπές. Αν δεν κατανοεί αυτή την συμβουλή, ας ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη» αναφέρει, στη δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Αυτό που είναι πρωτοφανές είναι η επιτελική ανικανότητα», σημειώνει και συνεχίζει λέγοντας «σε συνθήκες άπνοιας έχει καεί η μισή χώρα. Ζούμε μια από τις χειρότερες οικολογικές καταστροφές και τα κυβερνητικά στελέχη το μόνο που κάνουν είναι να αλληλοσυγχαίρονται».

Διαβάστε επίσης⇒ Μαξίμου για την ανάρτηση Τσίπρα: «Αναζητά ψήφους στις στάχτες»

«Η κλιματική κρίση δεν αποτελεί άλλοθι για την κυβέρνηση που ακύρωσε τους δασικούς χάρτες και το πρόγραμμα δασοπροστασίας διώχνοντας 5.066 εργαζόμενους» προσθέτει. 

«Έστω και τώρα, ας σταματήσουν τα εύκολα λόγια και ας γίνει ό,τι είναι δυνατόν για το σβήσιμο των μετώπων που για άλλη μια φορά καίνε για μέρες με ελλιπή παρουσία εναέριων μέσων», καταλήγει, ενώ επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «καλεί τον κ. Μητσοτάκη να επιστρέψει στην πραγματικότητα, κάνοντας αρχή από το γραφείο του».

Τελευταίες ειδήσεις