Αλ. Τσίπρας: Εμβολιάστηκαν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Πολάκης

Αλ. Τσίπρας: Εμβολιάστηκαν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Πολάκης

Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Παύλος Πολάκης, έχουν εμβολιαστεί, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Παύλος Πολάκης, έχουν εμβολιαστεί, δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

«Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι», υπογράμμισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενώ ερωτηθείς σχετικά, είπε πως και ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως ο κ. Πολάκης είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο. Όπως είπε, υπενθύμισε στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας τη δημόσια δήλωσή του για εμβολιασμό το φθινόπωρο, ενώ ανέφερε ότι ήταν επιλογή του κ. Πολάκη να εμβολιαστεί.

Ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε ότι «χθες το απόγευμα, μου έστειλε SMS με την εικόνα του εμβολιασμού. Και ανέφερε ότι “έκανα την υπόσχεσή μου πράξη. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης”».

«Βέλη» κατά κυβέρνησης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για «δυστοκία» να κάνει «μέχρι και ανασχηματισμό».

Επανέλαβε, δε, την κριτική περί «ένδειας στελεχών», σχολιάζοντας ότι «φαίνεται πως δεν μπόρεσε να βρει άριστα στελέχη ούτε στο κόμμα ούτε στη χώρα» και «επέλεξε να εισάγει άριστους από την Κύπρο».

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση ο κ . Τσίπρας σημείωσε ότι βρίσκεται σε «κατάσταση βέρτιγκο και σε αποδρομή» ενώ καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «όσες κινήσεις και να κάνει δεν φαίνεται να πετυχαίνει γιατί δεν έχει στόχο».

«Η κυβέρνηση έχει επιδείξει αβάσταχτη ελαφρότητα στα κρίσιμα ζητήματα»

Κληθείς να σχολιάσει την επιλογή του πρώην Ευρωπαίου επιτρόπου, Χρήστου Στυλιανίδη, ανέφερε ότι είχε μαζί του μια «ειλικρινή σχέση», καθώς παρ’ ότι ανήκει στο κόμμα του Νίκου Αναστασιάδη ήταν «πράγματι ανοιχτό μυαλό», ενώ επισήμανε ότι ήταν ένθερμος υποστηρικτής της Συμφωνίας των Πρεσπών και της επίλυσης του Κυπριακού.

Ωστόσο, εξέφρασε την αμφιβολία του για το κατά πόσο έχει «τις ικανότητες και τις δεξιότητες» να αναλάβει το συγκεκριμένο υπουργείο. «Έρχεται σε μια κυβέρνηση η οποία έχει επιδείξει αβάσταχτη ελαφρότητα στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων», είπε και τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στις δομές της πολιτικής προστασίας. στη βάση και της αναφοράς Γκολντάμερ.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή