ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Λεβέντης: Ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για την υγεία του

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό

Βασίλης Λεβέντης: Ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για την υγεία του

Ανακοίνωση για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων, το βράδυ του Σαββάτου.

Το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ευαγγελισμός”, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορωνοϊό SARs-COV2».

Η Ένωση Κεντρώων καλεί να «στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

«Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

Βάσει πληροφοριών του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εισήχθη σήμερα, Σάββατο, στο νοσοκομείο και έπειτα από λίγες ώρες χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Κατά το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορέιο Ειδήσεων, ο κ. Λεβέντης πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Τελευταίες ειδήσεις