Βασίλης Λεβέντης: Ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για την υγεία του

Βασίλης Λεβέντης: Ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για την υγεία του

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων, το βράδυ του Σαββάτου.

Το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ευαγγελισμός”, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορωνοϊό SARs-COV2».

Η Ένωση Κεντρώων καλεί να «στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

«Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

Βάσει πληροφοριών του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εισήχθη σήμερα, Σάββατο, στο νοσοκομείο και έπειτα από λίγες ώρες χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Κατά το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορέιο Ειδήσεων, ο κ. Λεβέντης πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή