Γ. Οικονόμου για Σταυρούπολη: Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές

Γ. Οικονόμου για Σταυρούπολη: Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές

«Για εμάς είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι συμπεριφορές βίας πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως ορίζει η συντεταγμένη πολιτεία και το κράτος δικαίου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των συντακτώνερωτηθείς για τα επεισόδια στη Σταυρούπολη.

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι έχουν γίνει πάνω από 60 προσαγωγές, ενώ ο εισαγγελέας έχει ενεργοποιηθεί.

«Για εμάς είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα περιθώριο ανάδειξης και μετάδοσης φασιστικών συμπεριφορών οποιουδήποτε χρώματος».

«Το θράσος των συμμοριών δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να υπερισχύσει των νόμων της δημοκρατίας» τόνισε και υπογράμμισε πως «είμαστε απέναντι σε φασιστικές νοοτροπίες όπως αυτές της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή». «Δείχνουμε μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε φασιστική συμπεριφορά, είτε φορά κουκούλες, είτε έχει ξυρισμένα κεφάλια» τόνισε.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή