Το γάβγισμα του Πίνατ… διέκοψε τις δηλώσεις Μητσοτάκη – Χέγκερ

Το γάβγισμα του Πίνατ… διέκοψε τις δηλώσεις Μητσοτάκη – Χέγκερ

Ενώ μιλούσε ο πρωθυπουργός, το γάβγισμα του Πίνατ -ο οποίος βρισκόταν σε άλλο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου- διέκοψε τις δηλώσεις του

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμόγελα προσέφερε μια… παρέμβαση του Πίνατ, του σκύλου ο οποίος ζει τους τελευταίους μήνες στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Σλοβάκο ομόλογό του, Έντουαρτ Χέγκερ.

Ενώ μιλούσε ο πρωθυπουργός, το γάβγισμα του Πίνατ -ο οποίος βρισκόταν σε άλλο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου- διέκοψε τις δηλώσεις του, με τον κ. Μητσοτάκη να απευθύνεται στον Σλοβάκο ομόλογό του, λέγοντας: «Αυτός είναι ο σκύλος, τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος. Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής».

Το περιστατικό προκάλεσε χαμόγελα στους κ. Μητσοτάκη και Χέγκερ.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 5.50 του βίντεο που ακολουθεί:

Σημειώνεται ότι οι προοπτικές εμβάθυνσης της συνεργασίας Ελλάδας και Σλοβακίας σε ευρωπαϊκό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Σλοβάκο ομόλογό του.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή