Οικονόμου για επιθέσεις ακροδεξιών: Δεν θα επιτρέψουμε την νεκρανάσταση νεοναζιστικών συμμοριών

Οικονόμου για επιθέσεις ακροδεξιών: Δεν θα επιτρέψουμε την νεκρανάσταση νεοναζιστικών συμμοριών

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Για την Κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο ότι η χρήση βίας και οι εγκληματικές συμπεριφορές απ’ όπου κι αν προέρχονται προξενούν μόνιμη βλάβη στην κοινωνία και για αυτό και δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει καμιά ανοχή», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Τρίτης, αναφερόμενος στα αυξανόμενα περιστατικά βίαιων επεισοδίων των τελευταίων εβδομάδων.   

«Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα η συντεταγμένη πολιτεία απαντά με την εφαρμογή του νόμου. Σε αυτή την κατεύθυνση άλλωστε κινούνται και οι συλλήψεις, οι έρευνες και οι προσαγωγές που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η Ελληνική Αστυνομία», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου, συμπληρώνοντας πως «τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, που είναι επιφορτισμένα με το ποινικό σκέλος αυτού του φαινομένου, θα πράξουν όλα όσα απαιτούνται».

«Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε ούτε τον μιμητισμό ούτε την εργαλειοποίηση αυτών των θλιβερών περιστατικών. Όπως είμαστε και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την νεκρανάσταση νεοναζιστικών συμμοριών», σημείωσε ακόμη, καταλήγοντας:

«Άλλωστε για μας η πολιτική καταδίκη του φασισμού είναι αυτονόητη, είναι απερίφραστη. Άλλοι είναι εκείνοι που όσο κυβερνούσαν δεν έκαναν τίποτα έμπρακτο εναντίον της ακροδεξιάς, σε αντίθεση με την Παράταξη μας και την Κυβέρνησή μας που ανυποχώρητα αντιμετώπισε και διέλυσε την Χρυσή Αυγή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή