Κ. Μπογδάνος: Ημουν «απέναντι» στον Κασιδιάρη

Κ. Μπογδάνος: Ημουν «απέναντι» στον Κασιδιάρη

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν είχα καμία διάθεση για πρόκληση. Η μοναδική πρόκληση ήταν όταν απρόκλητα εμφανίστηκε ο κ. Παφίλης», υποστήριξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κων/νος Μπογδάνος σε συνέντευξή του μία ημέρα μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο του κόμματος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε και στη δημοσιοποίηση των ονομάτων ανήλικων παιδιών μεταναστών λέγοντας πως έγινε «αναπαραγωγή και όχι δημοσιοποίηση και ζήτησα αμέσως συγγνώμη», ενώ κληθείς να σχολιάσει την παλαιότερη  δημοσιοποίηση των στοιχείων ενός διαδηλωτή – υποστηρικτή του ΚΚΕ είπε πως «δεν ήταν διαδηλωτής, αλλά υποψήφιος του ΚΚΕ σε τοπικές εκλογές».

Για την πορεία στην οποία εμφανίστηκε με τον βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Ηλία Κασιδιάρη, ισχυρίστηκε ότι «ήμουν ενάντια κι όχι μαζί με τον Κασιδιάρη. Η παρουσία μου εκεί είχε στόχο να προστατευτούν οι κάτοικοι από τους πραγματικά φασίζοντες» και δήλωσε «περήφανος» που φωτογραφήθηκε με τα ΜΑΤ.

 

«Έχω δεχθεί τραμπουκισμό και από τη ΧΑ και από την άκρα αριστερά», υποστήριξε ακόμη και διερωτήθηκε αν «είναι ατόπημα για έναν βουλευτή να εκθέτει τις διαχρονικές αντεθνικές θέσεις που οδηγούν στη σημερινή τους στάση. Οφείλουμε να λέμε αλήθειες από το βήμα της Βουλής».

Έκανε επίσης λόγο για «στοχοποιητικές ύβρεις» από τον κ. Παφίλη, οι οποίες «απειλούν τη σωματική του ακεραιότητα».

Ερωτηθείς για τα σενάρια να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα ανέφερε: «Μέχρι χθες πολλοί καλοθελητές προσπαθούσαν να πουν ότι είμαι ένα λαγός που δεν έχει αρχές και κάνει πολιτικό μάρκετινγκ. Οι ίδιοι καλοθελητές ασχολούνται με σενάρια που δεν έχουν να κάνουν ούτε με τις επιδιώξεις ούτε με τους στόχους μου (…) από αύριο η ΝΔ θα συνεχίσει να λαμβάνει 158 ψήφους. Θα παραμείνω συντεταγμένος με τις αρχές που διέπουν έναν ολόκληρο χώρο».

«Αναγνωρίζω ότι ένας άπειρος βουλευτής χθες ίσως να είπε σωστά πράγματα σε λάθος χρόνο, επαφίεται στους εμπειρότερους να προσφέρουν τις καλές υπηρεσίες τους στον Πρωθυπουργό», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή