ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευ. Βενιζέλος σε Φώφη Γεννηματά: Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα

Ευχετήριο μήνυμα με περαστικά έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Φώφη Γεννηματά, η οποία ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τις εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της

ey-venizelos-se-fofi-gennimata-echeis-megali-dynami-kai-tha-ta-xeperaseis-ola-561537154

Ευχετήριο μήνυμα με περαστικά έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Φώφη Γεννηματά, η οποία ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τις εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της.

«Φώφη, έχω σοκαριστεί. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Τα πολιτικά έχουν δευτερεύουσα και μικρή σημασία. Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα. Φιλιά. ΒΒ» ήταν το μήνυμα του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, χθες το απόγευμα, μόλις πληροφορήθηκε την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως η ίδια δεν είχε παραστεί το βράδυ της Δευτέρας στην προγραμματισμένη συγκέντρωσή της στη Νέα Ιωνία, όπου την εκπροσώπησε ο γραμματέας της παράταξης, Μανώλης Χριστοδουλάκης. Τελικά, χθες το απόγευμα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ γνωστοποίησε ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή της. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μη συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα ότι «ως πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

⇒ Διαβάστε ακόμη: Νέο τοπίο δρομολογεί η απόφαση Γεννηματά

Από την πλευρά τους, μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν οι συνυποψήφιοί της. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, ενημερώνοντας παράλληλα πως αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα. «Η σκέψη μας είναι στη Φώφη. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της θα βγει νικήτρια. Τη θέλουμε και πάλι ακμαία κοντά μας» τόνισε ο Χάρης Καστανίδης. Με την κ. Γεννηματά επικοινώνησαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας ευχές για ταχεία ανάρρωση, ενώ σε σχετικές δηλώσεις προέβησαν και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.