ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για εκκλησίες και rapid test: Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία με το κομμωτήριο

«Οι παρεμβάσεις, που ανακοινωθήκαν για τους ανεμβολίαστους, είναι ανεφάρμοστες στην θρησκευτική λατρεία, όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί σεβόμαστε την αξία της θρησκείας», τόνισε ο ίδιος

Γεωργιάδης για εκκλησίες και rapid test: Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία με το κομμωτήριο

«Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία με τη μετάβαση σε εμπορικό κατάστημα ή κομμωτήριο», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την εξαίρεση της εκκλησίας από την απαίτηση rapid test για την είσοδο των εμβολίαστων.

«Οι παρεμβάσεις, που ανακοινωθήκαν για τους ανεμβολίαστους, είναι ανεφάρμοστες στην θρησκευτική λατρεία, όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί σεβόμαστε την αξία της θρησκείας», τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. «Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία και η πίστη με κάποιον πολίτη που θέλει να πάει σε εμπορικό κατάστημα η σε κομμωτήριο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης⇒ Κορωνοϊός: Με τεστ παντού οι ανεμβολίαστοι – Τρίτη δόση για εμβολιασμένους

Σε ερώτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «δεν γίνεται σε ένα ποσοστό 40% του πληθυσμού που δεν πιστεύει στην επιστήμη».

Τέλος, ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Τελευταίες ειδήσεις