ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: Είναι η στιγμή να κάνουμε το άλμα, μία νέα πορεία, μία νέα αλλαγή

Παπανδρέου: Είναι η στιγμή να κάνουμε το άλμα, μία νέα πορεία, μία νέα αλλαγή

Περιοδεία στη Δυτική Θεσσαλία πραγματοποιεί ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με πρώτη στάση το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

Στη σύντομη ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «είναι η στιγμή να κάνουμε το άλμα και με την ελπίδα ότι μπορούμε να κάνουμε το καινούργιο. Μια νέα πορεία. Μια νέα αλλαγή. Αποφάσισα και εγώ να μπω στη μάχη για να φτιάξουμε αυτή τη μεγάλη πολιτική παράταξη, για να προτείνουμε μια αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση και να την κάνουμε πλειοψηφική». 

«Δεν ψάχνω για μια νέα καρέκλα», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «Είμαι εδώ να δώσω την ψυχή μου, ενάντια στα συμφέροντα, να στηρίξουμε τον λαό και τις λαϊκές δυνάμεις, ξαναφέρνοντας κοντά μας φίλους και συμπολίτες μας που πικράθηκαν και να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά της κοινωνίας μας». 

Και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι εδώ μαζί σας να σας καλέσω να αγωνιστούμε μαζί συμμετοχικά, να κάνουμε αυτή την εσωκομματική διαδικασία γιορτή δημοκρατίας για την παράταξή μας, για τους Έλληνες και τον τόπο μας».

 Στην Καρδίτσα ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας και εν συνεχεία επισκέφθηκε την Καλαμπάκα, όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο, με τον οποίο συζήτησε ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr