ΣΥΡΙΖΑ: Να απολογηθεί ο Μητσοτάκης στις χιλιάδες οικογένειες που έχασαν ανθρώπους

ΣΥΡΙΖΑ: Να απολογηθεί ο Μητσοτάκης στις χιλιάδες οικογένειες που έχασαν ανθρώπους

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ζήτημα της έκθεσης Λύτρα – Τσιόδρα επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλώντας τον πρωθυπουργό ότι «ενώ είχε ενημερωθεί έλεγε ψέματα για την θνητότητα εκτός ΜΕΘ».

Συγκεκριμένα απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο -ο οποίος σε ανακοίνωσή του μετά τη διαγραφή Κουρουμπλή κάνει λόγο για «ευτελή και εξαχρειωμένη αντιπολίτευση»-, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει: «Τώρα είναι ώρα να πράξει το αυτονόητο και ο κ. Μητσοτάκης αντί να κρύβεται πίσω από τις χυδαιότητες του κ. Οικονόμου: να απαντήσει γιατί ενώ είχε ενημερωθεί και αυτός και οι συνεργάτες του ήδη από τον Μάιο για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα έλεγε απροκάλυπτα ψέματα στη Βουλή για τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ και δεν έκανε τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ. Περιμένουνε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στο πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ και να απολογηθεί στις χιλιάδες οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους λόγω της μη ενίσχυσης του ΕΣΥ».

Ειδήσεις

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή