ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης σε Πολάκη: Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις

Θετική ήταν η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής για τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενή στη Ρόδο, στην περίπτωση του οποίου είχε αναφερθεί νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης

Πλεύρης σε Πολάκη: Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις

Θετική ήταν η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής για τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενή στη Ρόδο, στην περίπτωση του οποίου είχε αναφερθεί νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

«Η αίτηση ασθενούς, που επικαλείται ο Πολακης, έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις. Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις, τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολακης», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας.

Νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει:

«ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 , με 88% κορεσμό στον ατμοσφαιρικό αέρα,76 ετών με νόσο κινητικού νευρώνα ο οποιος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!

Το ΑΙΣΧΡΟ πρωτόκολλο που έχετε βγάλει,αυτόν τον ασθενή τον ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ !! Ο Ασθενης είναι δις εμβολιασμενος και έκανε και την τριτη δόση πριν 4 μέρες και είναι στην τριτη μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων. Είναι πατερας φίλης μου γι αυτό ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!! Αύριο το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!

Περιμενω μέχρι το μεσημέρι αύριο να τα έχει παρει! ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ, από την επιτροπή των λοιμωξιολογων μεχρι τον ΠΛΕΥΡΗ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Παυλος Πολακης, Πρ αναπλ Υπ Υγειας Χειρουργος εντατικολόγος»

Πλεύρης σε Πολάκη: Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις-1