Πυρά από την αντιπολίτευση για τα μέτρα

Πυρά από την αντιπολίτευση για τα μέτρα

Δεν είδαν θετικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είδαν θετικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο αρμόδιος τομεάρχης Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στον Real FM, εγκάλεσε το Μαξίμου για ανεύθυνα και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία αντανακλαστικά μπροστά στη ραγδαία εξάπλωση της παραλλαγής «Ομικρον». Επισήμανε πως «τα μέτρα δραστικής μείωσης του κοινωνικού συγχρωτισμού έπρεπε να ληφθούν εδώ και καιρό και όχι “κατόπιν εορτών”». Από την Κουμουνδούρου τονίζουν πως «ο πρωθυπουργός της φράσης “δεν περίμενα τη μελέτη κανενός καθηγητή”, αφού υποτίμησε και εξευτέλισε την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων, τώρα τους ανακαλύπτει και πάλι».

Κριτική στο Μαξίμου άσκησε και το ΚΙΝΑΛ αναφέροντας πως «η κυβέρνηση συνεχίζει να πρωτοτυπεί αρνητικά, καθώς προτεραιότητα γι’ αυτήν έχει η διαχείριση του πολιτικού κόστους και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας». «Προβλέψεις για ρεκόρ κρουσμάτων, με ευχολόγια και συστάσεις ατομικής ευθύνης, χωρίς καμία στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας», ανέφερε το ΚΚΕ. Για μια κυβέρνηση που αρνείται να εφαρμόσει τα αυτονόητα, όπως τα δωρεάν μαζικά τεστ, έκανε λόγο το ΜέΡΑ25.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή