Γιώργος Κύρτσος: Τι απαντά για τη διαγραφή του από τη Ν.Δ. 

Γιώργος Κύρτσος: Τι απαντά για τη διαγραφή του από τη Ν.Δ. 

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμές κατά της ηγεσία της Ν.Δ. στον απόηχο της διαγραφής του αφήνει ο Γιώργος Κύρτσος, με ανάρτησή του στο Twitter. 

Όπως αναφέρει, έθεσε μια σειρά από ζητήματα στην ηγεσία της παράταξης: 

«Λάθη και παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες  περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis, διώξεις δημοσιογράφων, Τουλουπάκη “Απάντησαν” με διαγραφή μου». 

Η «συγγνώμη» Άδωνι Γεωργιάδη

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, επίσης στο Twitter, ζήτησε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της παράταξης, χαρακτηρίζοντας σφάλμα το γεγονός ότι «προέβαλε» προεκλογικά τον κ. Κύρτσο. 

«Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υπ. Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με Χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη», ανέφερε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή