Θεοδωρικάκος για σύλληψη μητέρας: Η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές

Θεοδωρικάκος για σύλληψη μητέρας: Η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές

«Η υπόθεση συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, λίγο μετά την ανακοίνωση της σύλληψης της 33χρονης μητέρας για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα και θα απολογηθεί εντός πέντε ημερών.

Το χρονικό

Η άτυχη Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2021 με συμπτώματα σπασμών, όπως είχε αναφέρει στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό η μητέρα της. Υπεβλήθη σε μια σειρά εξετάσεων δίχως οι γιατροί να εντοπίσουν κάποιο παθολογικό πρόβλημα. τον Απρίλιο του 2021 και ενώ βρισκόταν στο Καραμανδάνειο υπέστη ανακοπή και επανήλθε στη ζωή μόνο μετά από τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή που διήρκεσαν 45 λεπτά. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη λόγω έλλειψης οξυγόνου, που την άφησε ουσιαστικά τετραπληγική. Έκτοτε παρέμενε νοσηλευόμενη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο, το Ωνάσειο και το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου κατέληξε την 29η Ιανουαρίου 2022. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή