Αλλαγή φρουράς στην πρεσβεία Ισραήλ

Αλλαγή φρουράς στην πρεσβεία Ισραήλ

Η στρατηγική διάσταση των σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ βρέθηκε στο μενού του αποχαιρετιστήριου γεύματος που παρέθεσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον απερχόμενο Ισραηλινό πρέσβη στην Αθήνα Γιόσι Αμράνι.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η στρατηγική διάσταση των σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ βρέθηκε στο μενού του αποχαιρετιστήριου γεύματος που παρέθεσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον απερχόμενο Ισραηλινό πρέσβη στην Αθήνα Γιόσι Αμράνι. Στο γεύμα παρακάθισαν οι πρέσβεις Αιγύπτου, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μαρόκου και Αυστρίας, με τον κ. Δένδια να αναφέρεται στα ορόσημα που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Αμράνι, όπως η συμφωνία για τη δημιουργία του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων στην Καλαμάτα, η ανάληψη εκ μέρους της Ελλάδας της προεδρίας της Διεθνούς Συμμαχίας για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος, η διεύρυνση του τριμερούς σχήματος σε 3+1. Νωρίτερα ο κ. Αμράνι τιμήθηκε και από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον οποίο και ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, για το γεγονός ότι ανακάλυψε την Καβάλα, τόπο καταγωγής του υπουργού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT