Γιώργος Παπανδρέου μετά τον βηματοδότη: Θα συνεχίσω τον νέο τρόπο ζωής με συνεχή άσκηση

Γιώργος Παπανδρέου μετά τον βηματοδότη: Θα συνεχίσω τον νέο τρόπο ζωής με συνεχή άσκηση

Ο πρώην πρωθυπουργός συνομίλησε διαδικτυακά με τον Αθανάσιο Ελλις, διευθυντή της αγγλόφωνης έκδοσης της Καθημερινής, στο πλαίσιο του 10ου Regional Growth Conference στην Πάτρα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με παρέμβασή του στο 10ο Regional Growth Conference στην Πάτρα.

Ο Γ. Παπανδρέου συνομίλησε διαδικτυακά με τον Αθανάσιο Ελλις, διευθυντή της αγγλόφωνης έκδοσης της Καθημερινής, σε μία εξ αναβολής συζήτηση, καθώς ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει με φυσική παρουσία την περασμένη Πέμπτη, ημέρα έναρξης του Συνεδρίου.

Ο ίδιος πάντως ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που δέχτηκε για ταχεία ανάρρωση μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του και όπως είπε χαρακτηριστικά «Είμαι στις επάλξεις μετά από 2 ημέρες διακοπής. Πολύ σύντομα θα συνεχίσω τον νέο τρόπο ζωής με συνεχή άσκηση και όσο μπορεί κανείς να αθλείται γιατί είναι σημαντικό κομμάτι για την ζωή όλων μας».

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή