ΠΑΣΟΚ: Παραμένουμε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή

ΠΑΣΟΚ: Παραμένουμε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή

Με δυσπιστία, αιχμές, αλλά και επαναλαμβάνοντας ότι στο τέλος της ημέρας τα «κλειδιά» των εκλογών τα κρατάει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, υποδέχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ τη διπλή, εντός ολίγων ωρών, διαβεβαίωση από πλευράς του ότι οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δυσπιστία, αιχμές, αλλά και επαναλαμβάνοντας ότι στο τέλος της ημέρας τα «κλειδιά» των εκλογών τα κρατάει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, υποδέχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ τη διπλή, εντός ολίγων ωρών, διαβεβαίωση από πλευράς του ότι οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας. Στη Χαρ. Τρικούπη δεν έχει αποδυναμωθεί η εκτίμηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στην τελική του επιλογή και επιχειρεί να κερδίσει χρόνο, προσπαθώντας, παράλληλα να παρουσιαστεί «θεσμικός έως το τέλος». «Ο ίδιος και οι υπουργοί του είναι εκείνοι που ανοίγουν και κλείνουν τη συζήτηση περί εκλογών», έλεγαν με νόημα, καταλογίζοντας δηλαδή στο Μαξίμου την καλλιέργεια της διαρκούς εκλογολογίας, η οποία, όπως τονίζουν, «δεν συμβαδίζει με τη δική μας αντίληψη».

Εν ολίγοις, για το ΠΑΣΟΚ, παρά τις τοποθετήσεις του επικεφαλής της κυβέρνησης, το ενδεχόμενο ενός αιφνιδιασμού προς το τέλος του καλοκαιριού είναι σαφές ότι δεν έχει φύγει από το τραπέζι, γι’ αυτό άλλωστε και ο προγραμματισμός δεν αλλάζει, τόσο σε επίπεδο περιοδειών και ψηφοδελτίων όσο και στην προετοιμασία του προγραμματικού πλαισίου με ορίζοντα τις αρχές του φθινοπώρου. «Σε ό,τι μας αφορά, παραμένουμε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή», σημείωναν χαρακτηριστικά από τη Χαρ. Τρικούπη.

«Προσπαθεί να θολώσει το θετικό μας μήνυμα», η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στα νέα πυρά του πρωθυπουργού προς τον Νίκο Ανδρουλάκη περί «αλαζονείας».

Παράλληλα, μέσω δήλωσης του εκπροσώπου του, Δημήτρη Μάντζου, το ΠΑΣΟΚ απάντησε στα νέα πυρά του πρωθυπουργού προς τον Νίκο Ανδρουλάκη περί «αλαζονείας», στη χθεσινή συνέντευξή του στον ρ/σ ΣΚΑΪ, επειδή ζητεί τρίτο πρόσωπο για πρωθυπουργό. «Επιμένει να μας επιτίθεται, προσπαθώντας μάταια να θολώσει το θετικό μας μήνυμα.

Του συνιστούμε να περιμένει έως τις εκλογές –αν πρώτα κατασταλάξει πότε θα τις κάνει– και να αναμένει τη λαϊκή ετυμηγορία. Και τότε θα φανεί ποιοι εργάζονται για το καλό του τόπου και ποιοι για τις καρέκλες και τα αξιώματα», ανέφερε στην τοποθέτησή του με αφορμή την επέτειο των τριών ετών ζωής της κυβέρνησης, κατηγορώντας, επίσης, τον πρωθυπουργό ότι «εξακολουθεί να ωραιοποιεί την πραγματικότητα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή