Οικονόμου σε Ανδρουλάκη: Όχι στην εργαλειοποίηση του θέματος – Η συνέχεια στη Βουλή

Οικονόμου σε Ανδρουλάκη: Όχι στην εργαλειοποίηση του θέματος – Η συνέχεια στη Βουλή

«Ο κ. Ανδρουλάκης επιχειρεί την εργαλειοποίηση ενός πολύ σημαντικού θέματος. Η Κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει αυτή τη στείρα ανταλλαγή δηλώσεων. Η συνέχεια θα δοθεί στη Βουλή», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Ανδρουλάκης επιχειρεί την εργαλειοποίηση ενός πολύ σημαντικού θέματος. Η Κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει αυτή τη στείρα ανταλλαγή δηλώσεων. Η συνέχεια θα δοθεί στη Βουλή», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

«Aπό την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το ζήτημα, η Κυβέρνηση το δημοσιοποίησε και επεδίωξε απολύτως θεσμικά δια του Υπουργού Επικρατείας να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη, προκειμένου να ενημερωθεί από τον νέο Διοικητή της ΕΥΠ. Ο κ. Ανδρουλάκης εξακολουθεί να αρνείται. Αντ΄αυτού, με καθημερινές δηλώσεις του, επιχειρεί την εργαλειοποίηση ενός, όντως, πολύ σημαντικού θέματος. Η Κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει αυτή τη στείρα ανταλλαγή δηλώσεων. Η συνέχεια θα δοθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στη Βουλή».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή