ΠΑΣΟΚ: Στο Ζάππειο οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 3ης Σεπτεμβρίου

ΠΑΣΟΚ: Στο Ζάππειο οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 3ης Σεπτεμβρίου

Το βράδυ του Σαββάτου η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη το Σάββατο το βράδυ στον αίθριο χώρο του Ζαππείου, ολοκληρώνεται το διήμερο των εκδηλώσεων που οργανώνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τον εορτασμό της 3ης Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστές στη γιορτή συμπλήρωσης των 48 ετών από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, θα είναι οι νέοι και οι κοινωνικοί προβληματισμοί τους. Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις εσωτερικές αίθουσες και τους εξωτερικούς χώρους του Ζαππείου θα γίνουν όλες οι εκδηλώσεις.

«Στο αίθριο του Ζαππείου θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων αφιερωμένη στον ιστορικό ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, τους σταθμούς στην άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορία του Κινήματος και της χώρας καθώς και την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη με έμφαση στο όραμα της για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου θα λειτουργούν περίπτερα για την ισότητα, την έμφυλη βία, την κοινωνική κατοικία, το περιβάλλον, τη ζωοφιλία και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ». 

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 18:30 προγραμματίζεται θεματικό τραπέζι διαλόγου για την εργασιακή επισφάλεια των νέων καθώς και παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες (μπάσκετ, πινγκ πονγκ, επίδειξη parkour κ.α.), graffiti art με θέμα την 3η του Σεπτέμβρη, ενώ στις 20:00 ανοιχτό εργαστήριο για την ψηφιακή καινοτομία και την start up επιχειρηματικότητα. Στις 21:00 stand up comedy (Δ. Μακαλιάς, Γ. Αγγελόπουλος, Γ. Σαρακατσάνης) και αργότερα DJ party. 

Ανήμερα της επετείου το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου: οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 18:30 με θεματική συζήτηση για την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες και ολοκληρώνονται στις 19:30 με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή