Ομιλία Ανδρουλάκη στο Ζάππειο: Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας

Ομιλία Ανδρουλάκη στο Ζάππειο: Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας

Με την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 48η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Ζάππειο οι εκδηλώσεις για την επέτειο των 48 ετών από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν πολλά ερώτηματα για τα οποία πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος κάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εντολή για άρση του απορρήτου ώστε να αποδειχθούν οι λόγοι για τους οποίους η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε.

Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, είπε ο κ. Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίσει σελίδα, ενώ, φωτογραφίζοντας τον βουλευτή Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν χωρίς όμως να τον κατονομάζει, που είχε κάνει λόγο για τουρκική μειονότητα προτού στη συνέχεια ανασκευάσει, ο Νικός Ανδρουλάκης είπε πως «όποιος δεν σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης δεν χωράει στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Παράταξης».

«Το δικό μας στοίχημα δεν είναι με ποιούς θα πάμε για να διαχειριστούμε απλώς τις υπάρχουσες δομές εξουσίας. Το στοίχημά μας είναι να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΚΑΪ 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή