Ερντογάν για βαλλιστικό πύραυλο Tayfun: «Θα έρθει και η συνέχεια»

Ερντογάν για βαλλιστικό πύραυλο Tayfun: «Θα έρθει και η συνέχεια»

Στην αντίδραση που υπήρξε στη χώρα μας για τη δοκιμή του πρώτου τουρκικού βαλλιστικού πυραύλου αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Στην αντίδραση που υπήρξε στη χώρα μας για τη δοκιμή του πρώτου τουρκικού βαλλιστικού πυραύλου αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τα εγκαίνια του εργοστασίου παραγωγής του τουρκικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου TOGG, τα οποία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τουρκικού Τύπου σήμερα.

Μιλώντας γενικότερα στην τουρκική βιομηχανία, ο Ερντογάν αναρωτήθηκε ρητορικά: «Υπάρχει έστω κι ένας που δεν είναι υπερήφανος που βλέπει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Akinci Βaraktar, όπως και τον πύραυλο Tayfun;».

Στη συνέχεια, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στις αντιδράσεις στη χώρα μας για τον πρώτο τουρκικό βαλλιστικό πύραυλο.

«Μόλις εκτοξεύθηκαν οι πύραυλοι Tayfun, τι έκανε ο Έλληνας; Αμέσως μπήκε στην επικαιρότητα των εφημερίδων και των τηλεοπτικών τους δικτύων. Περιμένετε, θα έρθει και η συνέχεια του, θα ακολουθήσουν κι άλλα», σημείωσε.

Τέλος, είπε: «Όταν θα δουν στους δρόμους της Ευρώπης το ηλεκτρικό αυτοκίνητο TOGG, τότε θα πανικοβληθούν. Θα πουν “έρχονται οι τρελοί Τούρκοι”».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή