Τζιτζικώστας: Απαράδεκτη η απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία

Τζιτζικώστας: Απαράδεκτη η απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία

«Μετά από ενέργειες της ΕΕ και της ελληνικής πλευράς, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει την απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία» έγραψε ο κ. Τζιτζικώστας στο Twitter

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου του στην Τουρκία αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ειδικότερα στην ανάρτηση ο κ. Τζιτζικώστα ανέφερε τα εξής: «Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας. Μετά από ενέργειες της ΕΕ και της ελληνικής πλευράς, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει την απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία. Παρόλα αυτά εμμένω στην απόφασή μου να αναχωρήσω αμέσως από τη χώρα και να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Από την πλευρά της η Τουρκία προσπαθεί να δικαιολογήσει τώρα το συμβάν και ισχυρίζεται, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, ότι ο κ. Τζιτζικώστας κρατήθηκε από τις τουρκικές αρχές στη Σμύρνη εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος και της ομοιότητας του ονόματός του με άτομο, στο οποίο έχει απαγορευθεί η είσοδος στη χώρα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή