Πολιτικό άνοιγμα επιδιώκει το ΚΚΕ

Πολιτικό άνοιγμα επιδιώκει το ΚΚΕ

Κινείται πλέον σε προεκλογικούς ρυθμούς, ενώ ο Δημ. Κουτσούμπας έχει πυκνώσει τις περιοδείες και παρεμβάσεις του

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς βρίσκεται ο Περισσός, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να έχει προγραμματίσει ένα πυκνό πρόγραμμα περιοδειών και επισκέψεων ανά την Ελλάδα. Οι δράσεις είναι παράλληλες, καθώς και οι παρεμβάσεις στη Βουλή αναμένεται να είναι πιο συχνές το επόμενο διάστημα, όπως και οι ομιλίες σε θεματικές εκδηλώσεις. Εχει σχεδιαστεί να πραγματοποιηθούν επίσης πιο πολλές συναντήσεις με επιμέρους φορείς και ενώσεις. Στόχος; Το πολιτικό άνοιγμα που επιδιώκει το κόμμα εγκαινιάστηκε με τη δημοσιοποίηση του καλέσματος της Κεντρικής Επιτροπής προς τον λαό για «αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ».

Την Παρασκευή ο κ. Κουτσούμπας θα επισκεφθεί την Αρτα και το Σάββατο την Πρέβεζα. Την Κυριακή θα βρεθεί στον Γοργοπόταμο και την επόμενη Τετάρτη θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματος στον Ασπρόπυργο. Τις τελευταίες εβδομάδες βρέθηκε σε Πέλλα, Νέα Ιωνία, Χαλκίδα, Λαμία, Λάρισα. Οπως επισημαίνουν κομματικές πηγές, κάθε επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα, σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα, συνοδεύεται με την πραγματοποίηση μαζικών ανοιχτών πολιτικών συγκεντρώσεων, αλλά και ευρύτατων συσκέψεων με δεκάδες φορείς, στις οποίες συμμετέχουν εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, νέοι και νέες, μικροί αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες.

Το πολιτικό στίγμα των συγκεντρώσεων έδωσε ο κ. Κουτσούμπας στην ομιλία του στη Λάρισα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το αδύνατο γίνεται δυνατό, όταν η λαϊκή οργή και αγανάκτηση δεν παγιδεύεται στα κάλπικα διλήμματα και τις αντιπαραθέσεις μεταξύ της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ. Αντιπαραθέσεις που δεν αφορούν βέβαια την ουσία της πολιτικής που εξυπηρετεί το κεφάλαιο, αλλά ποιος –πιθανά με ποιον συνέταιρο– θα έχει το πάνω χέρι στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT