Κυρ. Μητσοτάκης: Στο Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Στο Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί για το Νταβός της Ελβετίας, όπου αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Επίσκεψη στον Κορυδαλλό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στον Κορυδαλλό, όπου ξεκίνησε την επίσκεψή του από το Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης του δήμου, και στη συνέχεια περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

«Η μέριμνα αυτής της κυβέρνησης, η έννοια μας, θα είναι πάντα οι συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Οσο η οικονομία αναπτύσσεται τόσο η κυβέρνηση αυτή δεν θα διστάζει αυτό το μέρισμα ανάπτυξης να το αξιοποιήσει για να στηρίξει συμπολίτες μας οι οποίοι σήμερα δυσκολεύονται. Είμαστε αντιμέτωποι με μια εισαγόμενη κρίση ακρίβειας, κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε για να ελαφρύνουμε την επίπτωση στα νοικοκυριά» ανέφερε.

Σε συζήτησή του με έναν ορειβάτη, καταγράφηκε ο ακόλουθος διάλογος: «Θέλω να πάω στον Ολυμπο τον Μάιο», είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης, για να του απαντήσει ο ορειβάτης: «Ελα να σε πάω». Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Μετά τις εκλογές, να ανέβουμε».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή