Τσίπρας: Βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του κυβερνήτη Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Τσίπρας: Βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του κυβερνήτη Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη «βαθιά του θλίψη» για τον «άδικο χαμό» του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, εξέφρασε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον άδικο χαμό και του κυβερνήτη του μοιραίου F-4 της πολεμικής μας αεροπορίας, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που έφυγε στην ώρα του καθήκοντος. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους» αναφέρει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θυμίζουμε ότι το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ότι «σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ής Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας. Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή