Πτώση Φάντομ: Στις κηδείες των δύο χειριστών η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Πτώση Φάντομ: Στις κηδείες των δύο χειριστών η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

H Κ. Σακελλαροπούλου θα μεταβεί αύριο στην Τρίπολη για να παραστεί στην κηδεία του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα και την Παρασκευή στο Νευροκόπι για να παραστεί στην κηδεία του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί αύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη για να παραστεί στην κηδεία του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Νευροκόπι ώστε να παραστεί και στην κηδεία του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Οπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος και του κυβερνήτη του Φάντομ, το οποίο κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας στο Ιόνιο, περίπου 10 ναυτικά μίλια νότια του Κατάκολου. Πρόκειται για τον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών.

Ο Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας, συγκυβερνήτης του Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας, είχε ανασυρθεί νεκρός το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή