Οικονόμου για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα και οι λέξεις χάνουν το νόημά τους

Οικονόμου για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα και οι λέξεις χάνουν το νόημά τους

«Πόσα είναι τα χρήματα που κοστίζουν οι εύκολες προεκλογικές σας υποσχέσεις; Από πού θα τα βρείτε;» αναφέρει στο σχόλιο του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το οποίο παρουσιάζει τις παροχές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους συνταξιούχους, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

O κ. Οικονόμου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «όταν ο κ. Τσίπρας τάζει ακόμα και οι λέξεις χάνουν το νόημα τους», ενώ θέτει το εξής ερώτημα: «πόσες νέες επιβαρύνσεις και “εισφορές” θα επιβάλλετε;». 

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: 

Το σχολίο του Γιάννη Οικονόμου: 

«Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι μιλά “προγραμματισμένα και υπολογισμένα”, υποχρεούται στη συνεχεία να πει πόσα και από που. Ο κ. Τσίπρας είναι βουβός στο πόσα και από που, διότι υπόσχεται χωρίς σχέδιο και γνώση. Πόσα και από πού, λοιπόν, κ. Τσίπρα; Πόσα είναι τα χρήματα που κοστίζουν οι εύκολες προεκλογικές σας υποσχέσεις; Από πού θα τα βρείτε; Ποιους φόρους θα αυξήσετε; Πόσες νέες επιβαρύνσεις και “εισφορές” θα επιβάλλετε; Οι πολίτες περιμένουν τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε -αλλά δεν το πιστεύουμε- ότι αυτές θα εδράζονται στην αλήθεια των αριθμών και όχι στα Tsipronomics».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή