Θεωρείο: Λιτά «γενέθλια»

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκαπέντε χρόνια στον αρχιεπισκοπικό θρόνο –από τις 7 Φεβρουαρίου 2008– συμπλήρωσε την Τρίτη ο κ. Ιερώνυμος, «γιορτάζοντας» αυτή την επέτειο με ένα γεύμα που παρέθεσε στους στενούς συνεργάτες του στον «Μπαϊρακτάρη». Απαντες στο τραπέζι έκαναν ειδική μνεία στη «σκιά» του Αρχιεπισκόπου, τον Βλάση Καρανικολάου, που είναι ο οδηγός του εδώ και πολλές δεκαετίες. Μάλιστα, η σχέση των δύο είναι τέτοια που ο Βλάσης δεν έφυγε από κοντά του ούτε την περίοδο που ο κ. Ιερώνυμος νοσηλευόταν με κορωνοϊό, καθώς βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο με την… ειδική στολή για να μην κολλήσει.

Μήνυμα Μενέντεζ στην Ντόρα

Διάχυτα θετικό ήταν για την Ελλάδα το κλίμα που επικρατούσε στο πλαίσιο του 4ου Φόρουμ Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου, το οποίο διοργανώθηκε από την «Κ», το Delphi Economic Forum και το HALC, καθώς πλέον έχει εμπεδωθεί πως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού βλέπουν τη χώρα μας ως στρατηγικό εταίρο, όπως έχει διαμορφωθεί στη λογική του σχήματος 3+1. Αυτό μάλιστα έλεγε και ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ στον Δημήτρη Καιρίδη εστιάζοντας στο βάθος της συνεργασίας των δύο πλευρών και μεταφέροντας μέσω του βουλευτή της Ν.Δ. μήνυμα στην Ντόρα Μπακογιάννη, ως επικεφαλής της ελληνικής ομάδας του 3+1, πως αυτή η συνεργασία θα έχει και συνέχεια.

Τετ α τετ με Μακρόν

Διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε το απόγευμα της Πέμπτης, στο περιθώριο της άτυπης συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Οπως μετέδιδαν κυβερνητικές πηγές, οι δύο ηγέτες συζήτησαν ζητήματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος που αφορούν την ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπως είναι η ενέργεια και το μεταναστευτικό, αλλά και διμερή ζητήματα με αιχμή τη στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών.

Μαθήματα στην Πειραιώς

Eνα νέο μοντέλο επιμόρφωσης των στελεχών της ετοιμάζεται να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία έως τις εκλογές. Συγκεκριμένα, στην Πειραιώς ξεκινούν «μαθήματα» προς τους βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές για το πώς θα πρέπει να βγαίνουν στα κανάλια και πώς θα πρέπει να κινούνται εν γένει στις τηλεοπτικές εκπομπές τόσο όσον αφορά το κυβερνητικό έργο όσο και απέναντι στην αντιπολίτευση. Σε ρόλο βασικού «καθηγητή» θα είναι ο Γιάννης Οικονόμου όσο παραμένει εκπρόσωπος, ενώ στο training θα έχουν συμμετοχή και ο Χρήστος Ζωγράφος, ο Νίκος Ρωμανός και η επικοινωνιολόγος Δήμητρα Ψαχούλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT